BG-Coating-Velgen-StoeprandschadeVelgen poedercoaten

Velgen sieren elke auto, helaas rijden er veel auto’s rond met stoeprandbeschadiging. Gelukkig is hier een oplossing die die BG Coating perfect voor u op kan bieden.

Wij bieden een eigen service om de banden van de te poedercoaten velgen te de/monteren en de banden te balanceren. Zo kan de klant dit op één adres doen en hoeft de velg niet speciaal naar een banden bedrijf gebracht te worden. Hier rekenen we een kleine vergoeding voor.

Als wij de banden hebben gedemonteerd worden de eventuele beschadigingen bijgewerkt voordat er een nieuwe kleurlaag op word aangebracht dmv natlakken of poedercoaten.

Als extra wat zeker meerwaarde heeft voor de wielen is voorzien van een blanke laklaag, waardoor u uiteindelijk langer plezier zult hebben van de uitstraling van de wielen.

Er zijn een aantal kleuren mogelijk voor velgen, vraag naar de mogelijkheden door eenvoudig een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

BG-Coating-Velgen-Banden-Machine-Balanceren

BG-Coating-Velgen-Machine-Banden-MontageZodat uiteindelijk de velgen weer als nieuw kunnen worden gemonteerd, en u tevreden weer op weg kunt.

Aanleveren

Producten aanleveren, hoe en wat..

BG Coating kan het hele pakket voor u uitvoeren.

U levert de wielen aan inclusief banden en beschadigingen en wij verzorgen de demontage reparatie en montage inclusief balanceren, zodat de wielen uiteindelijk als nieuwe wielen kunnen worden gemonteerd.