Stralen

Er zijn veel verschillende vormen van stralen. Wij zijn gespecialiseerd in het stralen van RVS, metalen, aluminium, hout.

Glasparelstralen

Glasparelstralen is de perfecte toepassing voor het stralen van RVS, brons, aluminium en hout. Door te stralen met glasparel krijg je een lage ruwheid / RA-waarde. Zo is glasparelstralen bij uitstek zeer geschikt voor het stralen van eikenhouten meubelen en tuinmeubelen.

Speedblast

Speedblast heeft enkele eigenschappen waardoor het een zeer geschikt straalmiddel is om in straalcabines, straalkasten en vochtstraalsystemen te gebruiken met als resultaat een perfecte straalsnelheid. De specifieke eigenschappen zijn onder andere de hardheid, het hoog soortgelijke gewicht en de taaiheid van speedblast. Daarnaast is het een zuiver natuurproduct dat bestaat uit een groep mineralen waarvan Almandite het hoofdbestanddeel is. Speedblast, of garnet, is ijzervrij en bevat geen silica. Het verwijdert zonder problemen roest, walshuiden en oude verf en is zeer geschikt voor het aanstralen van verzinkte materialen. Ook voor een optimale gevel- en betonsanering is speedblast het juiste mineraal!

Straalcabines

Onze straalcabine heeft een afmeting van 8 x 4,5 x 2,7 meter. Hier kunnen wij diverse objecten van groot tot klein, 1 of meerdere objecten in behandelen. Verder hebben we ook diverse kleinere straalcabines voor het kleinere werk en voor alle doeleinden.

Meubels stralen

Maak uw oude meubels geheel nieuw, door hout heel fijn te stralen krijgt u een prachtig resultaat! Wilt u niet uw huidige meubels kwijt of vervangen door nieuw maar wilt u eens veranderen van interieur en kleur dan bied stralen u hier de kans om uw meubel opnieuw te doen stralen. De houten meubelen worden met een fijn straalmiddel aangestraald zodat het word ontdaan van de huidige kleur en weer klaar is om te bewerken met een nieuwe kleur, lak ,was, olie of beits maar net wat u in gedachten heeft.

Meubels stralen voorbeeld Teakhouten (tuin) meubelen worden ook bij ons gestraald met een zeer fijn straalmiddel waarmee wij onder andere de groene aanslag en verkleuringen verwijderen zonder dat wij het hout hiermee teveel aantasten.

 

 Waar kunt u aan denken bij het stralen van hout :

 

– Stralen houten meubels
– Stralen houten trappen
– Stralen houten keukens
– Stralen houten balken
– Stralen houten vloeren
– Stralen houten stoelen
– Stralen houten kasten
– Stralen houten tafels
– Stralen houten banken

 

Kortom er zijn vele mogelijkheden bij BG Coating om uw meubelen weer op te frissen of te voorzien van een gehele nieuwe look.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor het te bewerken object door een E-mail te sturen of even te bellen naar : 06-37305230 of 06-37169536